Kiszállítás

Hogyan rendelhetek?

A rendelésed webáruházunkban egyszerűen leadhatod. Válaszd ki a kívánt terméket és tedd a kosárba. Ha sikerült mindent megtalálnod kattints a kosárra, ahol még lehetőséged van módosítani.

Ha először jársz nálunk a megrendelésed véglegesítéséhez add meg a vásárlói és számlázási adataidat. A megadott adatokkal regisztrálhatsz is az oldalon, így a későbbiekben már nem kell újra megadnod a szükséges szállítási adatokat.

A vásárlás leadásához nem szükséges regisztrálni!
Ha visszatérő vásárló vagy és már regisztráltál korábban az Innospot webáruházba, akkor lépj be a megadott adatokkal, és véglegesítsd vásárlásodat.

A szállítás költségei

A kiszállítás díja: 1.990 Ft
GLS a futárunk, itt  jár a csomagod. (A csomagszám kelleni fog!)
Lehetőséged van személyes átvételre is bemutató termünkben. (Jelezd nekünk: +36 20 409-8977)

Fizetési módok

  • Átutalás
  • Online fizetés PayPal-al

 Megrendelés, Csomag, Garancia

A rendelés során rendszerünk e-mail értesítéseket küld a megadott címre, illetve rendelésed állapotáról könnyen, gyorsan tájékozódhatsz weboldalunkon keresztül is ha belépsz a személyes oldaladon.

Ha sérülten érkezett vagy esetleg hibás a kiszállított termék, mielőbb jelezd!
Garanciális tájékoztatónkat itt megtalálod.

Telefon: +36 20 409-8977
E-mail: sales@innospot.hu

Koronavírus (Covid-19) miatt megnövekedhet a szállítási idő

Az oldalon feltüntetett, illetve egyéb formában jelzett szállítási határidő minden esetben várható szállítási időt jelent. A kiszállítás tényleges időpontja szerződéses partnereinktől függ, ezért az előzetesen, tájékoztató jelleggel jelzett szállítási határidőtől való eltérésért semmilyen felelősséget nem tudunk vállalni.

Bizonyos országokban/régiókban a csomagok felvétele és kézbesítése a helyi, folyamatosan változó rendelkezések, lezárások, boltbezárások stb. függvényében meghiúsulhat vagy jelentős késéssel történhet meg.

 

Gyakori kérdésekre itt találod a válaszokat.