BVF - FŰTŐKÁBEL RÖGZÍTŐ SZALAG 5 MÉTER

L
bvf_2

Beltéri fűtőkábelek rögzítésére.

Ár: 3 000 Ft

(2 362 Ft + ÁFA)

RaktárkészletRaktáron, elérhető
Készülék Típusa: Tartó konzol
Gyártó: BVF Heating Solution
Méretek: 5 m

Jellemzők

bvf2bvf1bvf3

 KELLEMES HŐÉRZET

A padlófűtés alacsony hőmérsékletű sugárzó fűtés melynek előnye, hogy a magas hőmérsékletű (konvekciós=radiátoros) fűtésekkel szemben azonos levegő hőmérséklet mellett magasabb hőérzetet alakít ki. A kiépítendő gépészeti rendszertől függetlenül is elengedhetetlen része egy modern fürdőszobának vagy hidegburkolatos nappalinak.

EGÉSZSÉGES

A padlófűtések hőleadása egyenletes, nem alakulnak ki hideg sarkok a helyiségeken belül, a sugárzó hő melegíti, szárítja a falakat melyek hőt tárolnak és sugároznak ki magukból kizárva a páralecsapódás és penészedés lehetőségét. A helyiségekben a levegő hőmérséklete a padlótól felfelé csökken így a radiátorral fűtött helyiségekkel ellentétben nem a mennyezet a helyiség legmelegebb pontja. Nem alakul ki légmozgás így nincs szálló sem lebegő por.

LÁTHATATLAN

A padlófűtés láthatatlan, nem befolyásolja berendezési tárgyak, bútorok elhelyezését. Nem tartalmaz mozgó, kopó alkatrészt. Az egyetlen látható eleme a szobatermosztát melyet minden modell frissítéskor az aktuális trendeknek, szabványoknak feleltetünk meg.