BVF - H-MAT 150W 8.0 m²

L
bvf_3
A BVF H-MAT továbbfejlesztett fűtőeleme két darab nano-technológiás fűtőszálat tartalmaz melyek keresztmetszete mindössze 0,5 mm . A fűtőszálak élettartalma a kéteres kialakításnak köszönhetően hosszabb, mint a hagyományos fűtőkábeleké, kivitelezése gyorsabb és egyszerűbb az egy oldalon történő csatlakoztatásnak köszönhetően.

Ár: 72 000 Ft

(56 693 Ft + ÁFA)

RaktárkészletRaktáron, elérhető
Készülék Típusa: Fűtőszőnyeg
Gyártó: BVF Heating Solution
Tápellátás: Fix (230V/50Hz)
Teljesítmény: 1200 W
Méretek: 8.0 m²

Jellemzők

bvf2bvf1bvf3

 KELLEMES HŐÉRZET

A padlófűtés alacsony hőmérsékletű sugárzó fűtés melynek előnye, hogy a magas hőmérsékletű (konvekciós=radiátoros) fűtésekkel szemben azonos levegő hőmérséklet mellett magasabb hőérzetet alakít ki. A kiépítendő gépészeti rendszertől függetlenül is elengedhetetlen része egy modern fürdőszobának vagy hidegburkolatos nappalinak.

EGÉSZSÉGES

A padlófűtések hőleadása egyenletes, nem alakulnak ki hideg sarkok a helyiségeken belül, a sugárzó hő melegíti, szárítja a falakat melyek hőt tárolnak és sugároznak ki magukból kizárva a páralecsapódás és penészedés lehetőségét. A helyiségekben a levegő hőmérséklete a padlótól felfelé csökken így a radiátorral fűtött helyiségekkel ellentétben nem a mennyezet a helyiség legmelegebb pontja. Nem alakul ki légmozgás így nincs szálló sem lebegő por.

LÁTHATATLAN

A padlófűtés láthatatlan, nem befolyásolja berendezési tárgyak, bútorok elhelyezését. Nem tartalmaz mozgó, kopó alkatrészt. Az egyetlen látható eleme a szobatermosztát melyet minden modell frissítéskor az aktuális trendeknek, szabványoknak feleltetünk meg.

Műszaki adatok

Kábel típusa: Dupla szigetelésű, földelt fűtőkábel
Kábelek közti távolság: 112mm; 80mm
Kábel átmérő: 3,6mm
Fűtőszál szigetelése: Fluoropolimer
Burkolat szigetelés: PVC
Csatlakozó vezeték: 2,5m hidegvéggel, kéteres + földelés
Rögzítés: Öntapadó felület
Ajánlott vezérlés: BVF 601i, BVF SYME
Tanusítvány: CE