BVF - WFD 10m 200W

L
bvfwfd
A fűtőkábeles padlófűtési technológia közel 40 éves múltra tekint vissza. Főbb jellemzői, az alacsony beruházási költség és a megbízhatóság ezen idő alatt nem változtak. A technológia azonban jelentős változáson esett át. A BVF fűtőkábelek kizárólag kéteres (Twin-conductor) technológia alkalmazásával készülnek mely minden eddiginél jobb üzemi hatásfokot és hosszabb élettartamot garantálnak. A fűtőkábelek beépítése az aljzatbeton képzésekor gyorsan és extrém alacsony költségek mellett kivitelezhető. Üzemeltetésük vezérelt áram (kedvezményes tarifa) alkalmazása mellett még gazdaságosabb.

Ár: 16 000 Ft

(12 598 Ft + ÁFA)

RaktárkészletRaktáron, elérhető
Készülék Típusa: Fűtőszál
Gyártó: BVF Heating Solution
Teljesítmény: 200 W (20W/m)
Méretek: 10 m

Jellemzők

bvfwfd3 bvfwfd2 bvfwfd1

VEZÉRELT ÁRAMMAL 

A hőtároló padlófűtés tökéletesen alkalmas a vezérelt (korábbi nevén éjszakai áram) díjszabással történő komplett üzemeltetésre. Használatával a padló folymatosan melegen tartható hiszen a rendelkezésre állási idő után a hatalmas felmelegített tömeg egyenletesen sugározza ki magábol a bevitt hőt. Az intelligens padlószenzoros vezérlésnek köszönhetően a hagyományos padlófűtésekkel ellentétben nem alakul ki túlfűtés.

GYORS KIVITELEZÉS

A BVF WFD Series kéteres fűtőkábelek csak egy oldalon rendelkeznek bekötési ponttal. Nem szükséges bonyolult előzetes tervezés. A fűtőkábel gyári rögzítő sínre vagy akár az aljzat képzésekor használt betonacélhálón is könnyedén rögzíthető, nem igényel speciális beépítési rétegrendet, mindössze a hatályos szabványoknak megfelelő aljzathőszigetelést, a kiemelten gazdaságos működés érdekében.

KARBANTARTÁSMENTES

A BVF fűtőkábelek nem igényelnek karbantartást sem rejtett garanciális felülvizsgálatokat. A beépítést/átadást követően azonnal üzembe helyezhetők, többszörös szigetelésüknek köszönhetően a környezeti hatásoktól teljesen függetleníthetők (pl. aljzatbeton nedvesedése, csőtörés). A fűtési rendszer a termosztáton történő egyszerű gombnyomással áramtalanítható a fűtési szezon végén, újbóli üzembe helyezése is kimerül a termosztát bekapcsolásában és a kívánt hőmérséklet beállítsában.

LÁTHATATLAN

A padlófűtés láthatatlan, nem befolyásolja berendezési tárgyak, bútorok elhelyezését. Nem tartalmaz mozgó, kopó alkatrészt. Az egyetlen látható eleme a szobatermosztát melyet minden modell frissítéskor az aktuális trendeknek, szabványoknak feleltetünk meg.

MEGÚJULÓ ENERGIA

Mint minden BVF termék, a WFD fűtőkábel termékcsalád is kombinálható megújuló energiforrásokkal. Az épületek fűtési energiaigénye számítható érték, így a fűtési rendszer fogyasztása is. Tudjon meg többet a fűtésköltségek teljes kiváltására alkalmas napelemes rendszereinkről.

Műszaki adatok

Kábel típusa: dupla szigetelésű, földelt fűtőkábel
Kábelek közti távolság: fektetési távolságtól függ min. 80mm
Kábel átmérő: 4,8 mm
Fűtőszál szigetelése: TTPE, HDPE
Külső burkolatszigetelés: LSZH
Rögzítés: rögzítő sín vagy szalag
Csatlakozó vezeték: 2,5m hidegvéggel , kéteres + föld
Csomagolás: doboz
Elektroszmog: árnyékolt, elektroszmog mentes
Ajánlott vezérlés: BVF 601i
Tanúsítványok: CE , UL, GOST