EKINEX delégo supervision szerver 2GB RAM 32GB HDD

L
10

Az ekinex® delégo szerver egy otthon automatizálási vezérlő rendszert futtat. A kiszolgálót úgy tervezték, hogy garantálja a korszerű teljesítményt, stabilitást és gyors végrehajtási időt, mellékelve van USB meghajtóval, amely licencként működik, amelyet a kiszolgálóhoz kell csatlakoztatni ahhoz, hogy a ház automatizálási vezérlő rendszere megfelelően működjön.

Ár: 547 268 Ft

(430 920 Ft + ÁFA)

RaktárkészletRaktáron, elérhető
Gyártó: Ekinex
Technológia KNX, Ethernet

Jellemzők

5

Jelenetek
Az otthonautomatizálás területén a jelenet jelentése az integrált rendszerek parancsainak, vezérléseinek végrehajtása. A Delégónak köszönhetően a felhasználó gyorsan és egyszerűen létrehozhat egy vagy több jelenetet.
A legegyszerűbb jelenetek pl. a ház elhagyása, haza érkezés.
Néhány jelenet a maximális kényelem megvalósítására szolgál, mások biztonságot garantálnak. Gyakorlatilag, a delégónak köszönhetően a jelenetek száma és típusa korlátlan, amelyeket a felhasználó programozhat.

1

Világítás
A delégo saját kezelőfelülete lehetővé teszi a fények, a dimmelés és a be / ki kapcsolás távvezérlését. Minden lámpa egyedileg kezelhető vagy egy jelenet részévé válhat, így a rendszer megfelel az Ön igényeinek.
A világítási rendszer okostelefonon vagy táblagépen keresztül kezelhető, otthon vagy az irodában, melynek segítségével energiát takaríthatunk meg, miközben a környezettudatosság is kifinomult szerepet játszik.

 3

Hőmérséklet szabályzás
A delégo egyszerű és intuitív interfészének köszönhetően lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egyénileg állítsa be a ház helységeinek hőmérsékletét. A hőmérsékletet és a relatív páratartalmat lehet vezérelni és kezelni, integrált jeleneteket hozhatunk létre, valamint a rendszer aktiválására, vezérlésére és deaktiválására szolgáló egyéb testre szabott lehetőségek közül választhatunk.
A Delégóval jelenetek aktiválhatók a hőmérséklet-szabályozáshoz a felhasználó igényeinek megfelelően, 4 rendelkezésre álló alap típusnak köszönhetően: Kényelem, Készenlét, Energiatakarékos és Védelmi mód.

4

ELÉRHETŐ VEZÉRLŐTÍPUSOK
Alapvezérlés: növelheti vagy csökkentheti a kívánt hőmérsékletet a saját igénye és kényelme szerint.
Vezérlés működési módokkal vagy időzítéssel: beállíthatja az időbeosztást vagy manuálisan kiválaszthatja a kényelem szintjét.
Hűtő-tekercs vezérlés: manuálisan kiválaszthatja a ventilátor sebességét vagy aktiválhatja az automatikus üzemmódot.
Relatív páratartalom szabályozás: ezen intézkedés és kezelése révén a páratartalmú levegővel párhuzamosan képes kezelni a levegő páratartalmát is, dehumidifikációs üzemmódban is.
Meteo adatok: Az interfészen keresztül megtekintheti a rendszerbe telepített KNX Meteo állomás értékeit, hogy a környezetvédelmi intézkedések irányíthatók legyenek, amik előre beprogramozott jelenetekben is használhatók.

delego-system-architecture-1600x1200_en

Műszaki adatok

Tápellátás: 19 Vdc / 12 Vdc külön tápellátáson keresztül (mellékelve a készletben)
Teljesítményfelvétel: 15 W
Működési hőmérséklet: 0 … + 35 ° C
Processzor: Intel® Celeron® processzor N2807, kétmagos, 2,16 GHz
Video portok: 1x VGA port; 1x HDMI v1.3 audio támogatással
RAM: 2 GB
Merevlemez: 32 GB
Ethernet: RJ45 csatlakozó
Interfészek: 1xUSB 3.0, 4xUSB 2.0 (Dongle használatra), 2xCOM, 1x 4 az 1-ben kártyaolvasó (SD / MMC / MS / MS PRO)
Méretek: 190 x 149 x 26 mm (LxPxH)

Letöltések

     

Delego alkalmazás katalógus