EKINEX Jelenlét érzékelő 30m hatótáv

L
378

Ár: 118 895 Ft

(93 618 Ft + ÁFA)

RaktárkészletRaktáron, elérhető
Gyártó: Ekinex
Technológia KNX

Jellemzők

 

5

Jelenetek
Az otthonautomatizálás területén a jelenet jelentése az integrált rendszerek parancsainak, vezérléseinek végrehajtása. A Delégónak köszönhetően a felhasználó gyorsan és egyszerűen létrehozhat egy vagy több jelenetet.
A legegyszerűbb jelenetek pl. a ház elhagyása, haza érkezés.
Néhány jelenet a maximális kényelem megvalósítására szolgál, mások biztonságot garantálnak. Gyakorlatilag, a delégónak köszönhetően a jelenetek száma és típusa korlátlan, amelyeket a felhasználó programozhat.

1

Világítás
A delégo saját kezelőfelülete lehetővé teszi a fények, a dimmelés és a be / ki kapcsolás távvezérlését. Minden lámpa egyedileg kezelhető vagy egy jelenet részévé válhat, így a rendszer megfelel az Ön igényeinek.
A világítási rendszer okostelefonon vagy táblagépen keresztül kezelhető, otthon vagy az irodában, melynek segítségével energiát takaríthatunk meg, miközben a környezettudatosság is kifinomult szerepet játszik.

 3

Hőmérséklet szabályzás
A delégo egyszerű és intuitív interfészének köszönhetően lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egyénileg állítsa be a ház helységeinek hőmérsékletét. A hőmérsékletet és a relatív páratartalmat lehet vezérelni és kezelni, integrált jeleneteket hozhatunk létre, valamint a rendszer aktiválására, vezérlésére és deaktiválására szolgáló egyéb testre szabott lehetőségek közül választhatunk.
A Delégóval jelenetek aktiválhatók a hőmérséklet-szabályozáshoz a felhasználó igényeinek megfelelően, 4 rendelkezésre álló alap típusnak köszönhetően: Kényelem, Készenlét, Energiatakarékos és Védelmi mód.

4

ELÉRHETŐ VEZÉRLŐTÍPUSOK
Alapvezérlés: növelheti vagy csökkentheti a kívánt hőmérsékletet a saját igénye és kényelme szerint.
Vezérlés működési módokkal vagy időzítéssel: beállíthatja az időbeosztást vagy manuálisan kiválaszthatja a kényelem szintjét.
Hűtő-tekercs vezérlés: manuálisan kiválaszthatja a ventilátor sebességét vagy aktiválhatja az automatikus üzemmódot.
Relatív páratartalom szabályozás: ezen intézkedés és kezelése révén a páratartalmú levegővel párhuzamosan képes kezelni a levegő páratartalmát is, dehumidifikációs üzemmódban is.
Meteo adatok: Az interfészen keresztül megtekintheti a rendszerbe telepített KNX Meteo állomás értékeit, hogy a környezetvédelmi intézkedések irányíthatók legyenek, amik előre beprogramozott jelenetekben is használhatók.

Műszaki adatok

KNX jelenlétérzékelő mennyezeti szereléshez. 2 fénycsatorna c1 és c2 az állandó fényszabályozáshoz. Jelzőfény be- / kikapcsolva, 10-50%, 2 értéket választhat ki. Állandó fényszabályozás ETS-en vagy KNX nyomógombbal szabályozható alapjel. Tápellátás buszon keresztül. Használható KNX épület- és épületautomatizálási berendezésekhez.

Az eszköz négy változatban érhető el:

EK-DB2-TP – 16 m-es érzékelési terület, kerek Ø = 105 mm
EK-DC2-TP – 16 m-es érzékelési terület, négyzet alakú 86 x 86 mm
EK-DD2-TP – 30 m-es érzékelési terület, kerek Ø = 105 mm
EK-DE2-TP – 30 m-es detektálási terület, négyzet alakú 86 x 86 mm

A keret a csomag tartalma.

FUNKCIÓK / JELLEMZŐK
• 3 fénycsatorna, 1 HVAC csatorna
• Félautomata vagy teljesen automatikus működés
• 360 ° -os érzékelési terület
• Mérési tartomány 5 és 2000 Lux között
• A 3 PIR érzékelő egyénileg vagy csoportosan aktiválható
• Állítható érzékenység (10 szint)
• Fényérzékelő lineáris kimenettel
• Nagy felbontású objektív a kis mozgások észleléséhez
• Optikai szűrő beépítve
• Szerelési magasság kb. 2-6 m