EKINEX mozgásérzékelő lencse keret Silver

L
8

Ár: 4 241 Ft

(3 339 Ft + ÁFA)

RaktárkészletRaktáron, elérhető
Gyártó: Ekinex
Technológia KNX

Jellemzők

 

5

Jelenetek
Az otthonautomatizálás területén a jelenet jelentése az integrált rendszerek parancsainak, vezérléseinek végrehajtása. A Delégónak köszönhetően a felhasználó gyorsan és egyszerűen létrehozhat egy vagy több jelenetet.
A legegyszerűbb jelenetek pl. a ház elhagyása, haza érkezés.
Néhány jelenet a maximális kényelem megvalósítására szolgál, mások biztonságot garantálnak. Gyakorlatilag, a delégónak köszönhetően a jelenetek száma és típusa korlátlan, amelyeket a felhasználó programozhat.

1

Világítás
A delégo saját kezelőfelülete lehetővé teszi a fények, a dimmelés és a be / ki kapcsolás távvezérlését. Minden lámpa egyedileg kezelhető vagy egy jelenet részévé válhat, így a rendszer megfelel az Ön igényeinek.
A világítási rendszer okostelefonon vagy táblagépen keresztül kezelhető, otthon vagy az irodában, melynek segítségével energiát takaríthatunk meg, miközben a környezettudatosság is kifinomult szerepet játszik.

 3

Hőmérséklet szabályzás
A delégo egyszerű és intuitív interfészének köszönhetően lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egyénileg állítsa be a ház helységeinek hőmérsékletét. A hőmérsékletet és a relatív páratartalmat lehet vezérelni és kezelni, integrált jeleneteket hozhatunk létre, valamint a rendszer aktiválására, vezérlésére és deaktiválására szolgáló egyéb testre szabott lehetőségek közül választhatunk.
A Delégóval jelenetek aktiválhatók a hőmérséklet-szabályozáshoz a felhasználó igényeinek megfelelően, 4 rendelkezésre álló alap típusnak köszönhetően: Kényelem, Készenlét, Energiatakarékos és Védelmi mód.

4

ELÉRHETŐ VEZÉRLŐTÍPUSOK
Alapvezérlés: növelheti vagy csökkentheti a kívánt hőmérsékletet a saját igénye és kényelme szerint.
Vezérlés működési módokkal vagy időzítéssel: beállíthatja az időbeosztást vagy manuálisan kiválaszthatja a kényelem szintjét.
Hűtő-tekercs vezérlés: manuálisan kiválaszthatja a ventilátor sebességét vagy aktiválhatja az automatikus üzemmódot.
Relatív páratartalom szabályozás: ezen intézkedés és kezelése révén a páratartalmú levegővel párhuzamosan képes kezelni a levegő páratartalmát is, dehumidifikációs üzemmódban is.
Meteo adatok: Az interfészen keresztül megtekintheti a rendszerbe telepített KNX Meteo állomás értékeit, hogy a környezetvédelmi intézkedések irányíthatók legyenek, amik előre beprogramozott jelenetekben is használhatók.

Műszaki adatok

KNX mozgásérzékelő falra szereléshez. Egy csatorna fény és egy csatorna HVAC. Tápellátás buszon keresztül. Használható KNX épület- és épületautomatizálási berendezésekhez.

A készüléket kerettel kell kiegészíteni (55 x 55 mm)

Három színben elérhető lencse:

EK-CLM-GAA – Ice White
EK-CLM-GAE – Intense Black
EK-CLM-GAG – Silver

FUNKCIÓK / JELLEMZŐK
• 1 csatorna világításhoz, 1 csatorna HVAC-hoz
• Félautomata vagy teljesen automatikus működés
• 180 ° -os érzékelési terület
• A 3 PIR érzékelő egyénileg vagy csoportosan aktiválható
• Állítható érzékenység (10 szint)
• Fényérzékelő lineáris kimenettel
• Nagy felbontású objektív a kis mozgások észleléséhez
• Optikai szűrő beépítve
• A szerelési magasság 1-3 m