Netatmo - WiFi Termosztát fehér

L
netatmo
  • netamo24

Intelligencia és tervezés. A valódi innováció abban rejlik, hogy a fűtése mostantól az internethez kapcsolódik. A termosztát ütemezi a fűtést az életednek megfelelően. Mi több, a Netatmo termosztát olyan szoftverrel van felszerelve, amely figyelembe veszi otthoni sajátosságait, sőt a külső hőmérsékletet is.

Ár: 56 969 Ft

(44 857 Ft + ÁFA)

Nem elérhető
Érkezik, hamarosan rendelhető!

Kérek egy e-mailt, ha rendelhető!


RaktárkészletElfogyott
Készülék Típusa: WiFi Smart Termosztát
Gyártó: Netatmo
Tápellátás: Elemes 3x 1,5V AAA
Terhelhetőség: Jelkontaktus
Méretek: (LxWxH) 83 x 83 x 22
Technológia Apple HomeKit, Wi-Fi, Bluetooth

Jellemzők

netamo2
netatmo25
netamo
netamo23

Innovatív termosztát
A Netatmo termosztát távolról szabályozható fűtéssel csökkenti a háztartás energiafogyasztását. A kifinomult tervezésnek köszönhetően használhatja okostelefonokkal és más okoskészülékekkel összekötve is. Bárhol és bármikor ellenőrizheti és módosíthatja a fűtést az okostelefonjáról, tabletről vagy laptopról ( iOS , Android , Windows Phone ).
Egyszerű felület
A termosztát felülete egyszerű, intuitív és hatékony. A termosztátot úgy tervezték, hogy bárki nyugodt szívvel használhassa, aki azt szeretné, hogy csökkenjenek az energiaszámlái, és környezettudatosabb életmódra vágyik. A fűtés hatékonyabb kezelése segít, hogy akár 25% -os energiamegtakarítást érjen el.
Webes alkalmazás
Azok számára, akik nem rendelkeznek okostelefonnal, lehetőség nyílik arra, hogy manuálisan állítsa be a termosztátot. A Netatmo termosztátot irányíthatja a laptopról is egy könnyen kezelhető webes applikáció segítségével. Hála az ingyenes applikációnak, beállíthatja a hőmérsékletet távolról is, még ha éppen a világ másik végén is van.

Letöltések

store_logo_apple   store_logo_google 

Használati útmutató