Philips Hue - PHOENIX asztali lámpa

L
phoeni1
  • phoeni3
  • phoeni2
  • phoeni4

Díjnyertes design és a high-tech tecnológia ötvözete. Tegye különlegessé és moderné az otthonát. Harmónikus fényeit okostelefonról irányíthatja vagy aktiválhat fényjelzéseket pl.: üzenetek érkezésekor, csengetéskor. Párosítsa AppleHomeKit Bridge-hez és lazuljon el. (A Bridge nem tartozéka a lámpának.)

Ár: 58 790 Ft

(46 291 Ft + ÁFA)

Nem elérhető
Érkezik, hamarosan rendelhető!

Kérek egy e-mailt, ha rendelhető!


RaktárkészletElfogyott
Készülék Típusa: Asztali lámpa
Gyártó: Philips
Tápellátás: Fix (230V/50Hz)
Fényáram: 630 lumen
Méretek: (DxH) 300 x 323 mm
Teljesítmény: 11 W
Védettségi Index: IP 20
Technológia Apple HomeKit, ZigBee

Jellemzők

phoenixasztalon1 phoenixasztalon phoenixasztalon2

3D szerkezet e dinamikus hatáshoz

A Philips Hue Phoenix speciális 3D struktúrája javítja a lámpa kinézetét és kellemes fényeloszlást biztosít. A lámpa felületét a fényt elnyelő és visszaverő hatszögletű mintázat borítja, ami dinamikus hatást kelt. A hatás a látószögtől függően változik, így a Philips Hue Phoenix az otthona dinamikus és figyelemfelkeltő dísztárgya lesz, még kikapcsolt állapotban is.

Lazítson, olvasson, koncentráljon és töltődjön fel fénybeállítások segítségével

A fény befolyásolja hangulatunkat és viselkedésünket. A Philips hue segítségével élvezetesebbé teheti napi rutinjának pillanatait. Hagyja ki a reggeli kávét, és frissüljön fel hűsítő, élénk nappali fényben, amely energiával tölti fel a testet és a lelket. Ha koncentrálni kell, nincs is jobb a precízen beállított ragyogó fehér fénynél. Ha pedig nyugalomra vágyik, tegye fel a lábát, és válasszon meleg, puhán aranyló fényt a nap tökéletes befejezéseként.

Ébredjen fel és aludjon el természetes módon!

A Philips Hue rendszere úgy ébreszti fel, ahogyan Ön szeretné, ezzel hozzásegíti ahhoz, hogy felfrissülve kezdje a napját. A fényerő a napfelkelte hatását utánozva fokozatosan növekszik, így hozzásegíti ahhoz, hogy természetes módon ébredjen fel, ahelyett hogy egy ébresztőóra hangos zajára ébredne. Kezdje napját a megfelelő módon. Esténként a pihentető meleg fehér fény segít szervezetének ellazulni, pihenni és felkészülni egy kellemes alvásra. Ez a funkció akkor működik, ha csatlakoztatja a Philips Hue bridge-et.

Egyéni vezérlés

Csatlakoztassa a Philips Hue lámpát a bridge-hez, és fedezze fel a végtelen lehetőségeket. Vezérelje a fényeket az okostelefonjáról vagy táblagépéről a Philips Hue alkalmazással, vagy adjon kapcsolókat a rendszeréhez a fények aktiválásához. Állítsa be az időzítőket, értesítéseket, riasztásokat és egyebeket a teljes körű Philips Hue-élmény érdekében. A Philips Hue használható az Amazon Alexa, az Apple Homekit és a Google Home szolgáltatásokkal is, amelyek révén hanggal vezérelheti a lámpáit.

Műszaki adatok

Izzók száma: 1
Színhőmérséklet: meleg-hideg fehér
LED: Igen
Védelmi osztály: II – kettős szigetelésű
Szabályozható fényerősség: IGEN
Anyag: fém, műanyag
Szín: fehér
Magasság: 31  cm
Átmérő: 30 cm
Nettó tömeg: 2,6 kg
Különösen a következőre tervezve: Nappali és hálószoba, Otthoni iroda és dolgozószoba
Stílus: kortárs
Típus: asztali lámpa
Jótállás: 2 év