Philips Hue - Runner spotlámpa + DIM switch

L
runner1_4
  • runner1_8
  • runner1_5
  • being5
  • runner1_9

Díjnyertes design és a high-tech tecnológia ötvözete. Tegye különlegessé és moderné az otthonát. Harmónikus fényeit okostelefonról irányíthatja vagy aktiválhat fényjelzéseket pl.: üzenetek érkezésekor, csengetéskor. Párosítsa AppleHomeKit Bridge-hez és lazuljon el. (A Bridge nem tartozéka a lámpának.)

Ár: 26 690 Ft

(21 016 Ft + ÁFA)

RaktárkészletRaktáron, elérhető
Gyártó: Philips
Tápellátás: Fix (230V/50Hz)
Készülék Típusa: Spotlámpa
Fényáram: 350 lumen
Méretek: 110 x 90 x 107 mm
Teljesítmény: 5,5 W
Védettségi Index: IP 20
Színe: Fekete
Technológia Apple HomeKit, ZigBee

Jellemzők

runner1 runner
being1

Könnyű és vezeték nélküli szabályozás a fényerőszabályozó kapcsolóval (mellékelve)

A Philips Hue rendszerhez illeszthető elemes fényerőszabályozó kapcsolóval könnyen szabályozhatja fehér színű hangulatvilágítását. Ismételje ciklikusan a 4 különböző fénybeállítást egyszerűen a készülék gombjának megnyomásával, a fényerő erősítésével vagy tompításával, majd helyezze el a készüléket könnyen hozzáférhető módon. A kis méretű és elegáns kinézetű fényerőszabályozó kapcsoló bárhol elhelyezhető, nincs szükség vezetékekre. Használja távvezérlőként, vagy a falra helyezve világításkapcsolóként, és élvezze a megfelelő fénybeállítást a nap minden percében. Egy fényerőszabályozó kapcsolóhoz akár 10 Hue fényforrást is hozzárendelhet.

Lazítson, olvasson, koncentráljon és töltődjön fel fénybeállítások segítségével

A fény befolyásolja hangulatunkat és viselkedésünket. A Philips hue segítségével élvezetesebbé teheti napi rutinjának pillanatait. Hagyja ki a reggeli kávét, és frissüljön fel hűsítő, élénk nappali fényben, amely energiával tölti fel a testet és a lelket. Ha koncentrálni kell, nincs is jobb a precízen beállított ragyogó fehér fénynél. Ha pedig nyugalomra vágyik, tegye fel a lábát, és válasszon meleg, puhán aranyló fényt a nap tökéletes befejezéseként.

Ébredjen fel és aludjon el természetes módon!

A Philips Hue rendszere úgy ébreszti fel, ahogyan Ön szeretné, ezzel hozzásegíti ahhoz, hogy felfrissülve kezdje a napját. A fényerő a napfelkelte hatását utánozva fokozatosan növekszik, így hozzásegíti ahhoz, hogy természetes módon ébredjen fel, ahelyett hogy egy ébresztőóra hangos zajára ébredne. Kezdje napját a megfelelő módon. Esténként a pihentető meleg fehér fény segít szervezetének ellazulni, pihenni és felkészülni egy kellemes alvásra. Ez a funkció akkor működik, ha csatlakoztatja a Philips Hue bridge-et.

Egyéni vezérlés

Csatlakoztassa a Philips Hue lámpát a bridge-hez, és fedezze fel a végtelen lehetőségeket. Vezérelje a fényeket az okostelefonjáról vagy táblagépéről a Philips Hue alkalmazással, vagy adjon kapcsolókat a rendszeréhez a fények aktiválásához. Állítsa be az időzítőket, értesítéseket, riasztásokat és egyebeket a teljes körű Philips Hue-élmény érdekében. A Philips Hue használható az Amazon Alexa, az Apple Homekit és a Google Home szolgáltatásokkal is, amelyek révén hanggal vezérelheti a lámpáit.

Műszaki adatok

Izzók száma: 1
Foglalat: GU10
Maximum teljesítményű cserefényforrás: 50 W
Élettartama akár: 15 000 óra
LED: Igen
Védelmi osztály: I – földelt
Szabályozható fényerősség: IGEN
Távvezérlővel szabályozható: IGEN
Hue Switch mellékelve: IGEN
Anyag: fém
Szín: fehér
Magasság: 10,7  cm
Szélesség: 9 cm
Hosszúság: 11 cm
Nettó tömeg: 0,96 kg
Különösen a következőre tervezve: Nappali és hálószoba
Stílus: modern
Típus: spot lámpa
Jótállás: 2 év
Fénykombináció: 4
Sugárzási szög: 45°
A lámpa a következő energiaosztályú izzóval/izzókkal kompatibilis: A+ – E
Következő teljesítményű hagyományos fényforrásnak felel meg: 25W
A Philips HUE bridge segítségével továbbfejleszthető

Letöltések

store_logo_apple store_logo_google apple_homekit_logo

Kiadvány