Philips - Hue Starter Kit- 1 db Hue Bridge + 3 db színes spot

L
philips_hue_starter_3xspot_1

Próbálja ki az okostelefonról vezérelhető lámpákat. Csavarja be az új spotokat, párosítsa a Philips Hue Bridge-et. Működik mint korábban, de mostmár telefonról is fel-le kapcsolható és vezérelhető lesz. Igény szerint 50 db egységig bővítheted lámpákkal, kapcsolókkal.. AppleHomeKit kompatibilis!

Ár: 62 140 Ft

(48 929 Ft + ÁFA)

RaktárkészletRaktáron, elérhető
Készülék Típusa: ZigBee, Starter Kit (3x szines spot)
Gyártó: Philips
Bridge: Igen
Fényforrás: 3x 6,5 - GU10
Fényáram: 3x 250 lumen
Színe: Színes
Technológia Apple HomeKit, ZigBee

Jellemzők

spotok spot1 spot

Bánjon kreatívan a 16 millió színnel

Játsszon a fénnyel és válasszon a 16 millió színből, hogy azonnal megváltoztathassa szobájának kinézetét és hangulatát. Könnyen, egy gombnyomással beállíthatja az adott kombinációt. Használja kedvenc fotóját és élje át újra azt a különleges pillanatot a fényfoltok segítségével. Mentse el kedvenc fénybeállításait és ujjának egyetlen mozdulatával hívja elő újra, amikor csak akarja

Hozza összhangba a fényeket zenéivel és filmjeivel

Terjessze ki az egész helyiségre a TV nézés élményét, vagy szinkronizálja a fényt a kedvenc zenéjéhez, és legyen tanúja annak, hogyan reagál a fény a ritmusra. Töltsön le egy harmadik féltől származó alkalmazást, és fedezze fel, milyen elképesztő dolgokra lehet képes a Philips Hue által.

Intelligens vezérlés otthonról és házon kívülről egyaránt

A Philips Hue iOS és Android alkalmazások segítségével távolról irányíthatja a fényeket, bárhol is tartózkodik. Így akár munkába menet is ellenőrizheti, hogy tényleg lekapcsolta-e a lámpákat otthon, vagy előre felkapcsolhatja őket, ha későn ér haza. Ez a funkció akkor működik, ha csatlakoztatja a Philips Hue bridge-et.

Letöltések

store_logo_apple store_logo_google

Kiadvány