Vimar Eikon Tactil kapcsolófelület üveg Crystal Pearl Grey 2M

L
7

Technológia és design azok számára, akik a világítást otthonuk valódi elemévé akarják tenni.
A kezelőfelületek közelségérzékelővel rendelkeznek, vezérlőinek háttérvilágítása RGB LED-ekkel testre szabható.

Ár: 24 236 Ft

(19 083 Ft + ÁFA)

RaktárkészletRaktáron, elérhető
Gyártó: Vimar

Jellemzők

1114 13 12

Az első pillantásra vonzó csábító, az Eikon Tactil vonalai világos, sima üvegfelületet hoznak, amely még a legexkluzívabb hotelek belsejét is kiemeli.

Az elegáns anyag alatt található Vimar KNX vezérlés aktiváláshoz csak egy érintés szükséges. Amint megérinti őket, a közelségérzékelő érzékeli, és aktiválja az RGB LED háttérvilágítást a rendszerbe. Míg a gomb megnyomása után egy speciális jel visszajelzést ad.

A Vimar KNX vezérlései a készülékbe épített buszterminálokkal is rendelkeznek, amelyek legfeljebb 6 független gombot tartalmaznak - ETS-en keresztül programozhatóak a be- / kikapcsolási vezérlési funkciók, a vezérelhető árnyékolók, a vezérlőfények, a forgatókönyvek és még sok más.

Az Eikon Tactil a beléptető ellenőrzést is biztosítja: a KNX szabványú Eikon Tactil transzponder-olvasó bizonyos területeken vagy helyiségekben csak engedélyezett személyek számára biztosít hozzáférést. A Well-contact Suite szoftver segítségével - amely az épület méretétől függően programozható, lehetővé teszi a számítógépes felügyelet és az összes eszköz vezérlését - mentheti és megtekintheti az eszközön tárolt hozzáférési naplót, és ellenőrizheti a a szobában töltött időt.

Az Eikon Tactil készülékek testreszabhatóak - a szimbólumok kiterjedt könyvtárából rajzolva - és beépíthetők bármilyen építészeti környezetbe.