Zipato - RGBW Bulb - Z-Wave fehér/színes LED fényforrás (6W, E27)

L
-zipato_color_bulb_1-1[1]
  • Zipato RGBW Bulb Basic
  • Zipato RGBW Bulb with Color Rings
  • zipato_rgbw_bulb_2

A Zipato távirányítható RGBW izzója Z-Wave hálózatról szabályozható. Nem kell külső világítási Bridge! Közvetlenül párosítható a Smart Home központhoz. Tervezhető egyedi hangulatvilágítást filmnézéshez, vacsorához, játékhoz. Bővíthető a riasztó rendszer pl.: piros-kék villogó fényjelzéssel.

21 820 Ft

Ár: 19 960 Ft

(15 717 Ft + ÁFA)

RaktárkészletRaktáron, elérhető
Készülék Típusa: Z-wave, fehér és színes izzó
Gyártó: Zipato
Kommunikáció: Z-Wave
Tápellátás: Foglalat (E27)
Fényforrás: 6,7W
Fényáram: 300 lumen
Kompatibilis: Z-Wave vezérlőkkel
Méretek: (D) 62mm gömb
Technológia Z-Wave

Jellemzők

A Zipato távirányítható RGBW izzója Z-Wave hálózatról szabályozható. Nem kell külső világítási Bridge! Közvetlenül párosítható a Smart Home központhoz. Tervezhető egyedi hangulatvilágítást filmnézéshez, vacsorához, játékhoz. Bővíthető a riasztó rendszer pl.: piros-kék villogó fényjelzéssel.

Játsz a fénnyel, és válassz a 16 millió szín közül

Játsz a fénnyel, és válassz ki a Zipato alkalmazásból a 16 millió szín közül a hangulatodhoz leginkább megfelelőt.  Mentsd el kedvenc fénybeállításaidat, és hívd őket elő egyetlen érintéssel, amikor csak szeretnéd.

A meleg fehér fénytől a hideg, ragyogó nappali fényig

Teremtd meg a tökéletes hangulatot bármilyen alkalomhoz a gyönyörű, természetes fehér fényű lámpákkal. Az alkalmazást használva bármilyen árnyalatú fehér fényt beállítható, a hűvös, stimulálóbb nappali fénytől kezdve a megnyugtató meleg fehér fényig. Vedd kezébe az irányítást, és állítsd be a hangulatot.

Töltődjön fel, koncentráljon, olvasson és lazítson a fénnyel

A fény hatással van a hangulatunkra, viselkedésünkre, éberségünkre és a szokásainkra. Az alkalmazáson keresztül beállítható a pillanathoz illő fényt. A Zipato megnyugtató fénye segít feltöltődni, koncentrálni, olvasni és lazítani. Változtasd élvezetes pillanatok sorává a napi rutint. Érezd magad máshogy. Érezd magát jobban.

Ébredj kellemesen saját napfelkeltére

Tedd könnyebbé az alvási rutint és ébredjen frissen minden nap. A fokozatosan növekvő fényintenzitás azt az érzést kelti, mintha napfényre ébrednél – nem pedig az ébresztőóra zord zörgésére. Készítsd el tetszőleges ébresztő programodat.

Vezéreld bárhonnan a világítást

Bárhol vagy, távolról irányíthatod a fényeket. Ellenőrizheted, hogy nem felejtetted-e el lekapcsolni a lámpákat, mielőtt elmentél otthonról, és kapcsold fel a világítást, ha sokáig dolgozol.  Mindennek az a célja, hogy egyszerűbbé tedd az életét, és okos, hasznos módon tedd nyugodttá.

Jelenlét szimulációva kerüld el a betörést

A Zipato központ segítségével a távollétedben is úgy tűnhet, mintha otthon lennél. Használd ehhez a Zipato ingyenesen letölthető alkalmazását. Vond be a vezérlésbe a fénymennyiség mérőket és csak napnyugta után keltsd életre a kert fényeit vagy a ház belső funkcionális világítását.

Vond be a lámpákat a riasztó fényjelzésébe

A Zipato központra csatlakozó izzókat tetszés szerint vezérelheted, használd visszajelzőnek a riasztó élesítésekor vagy az ajtózárak bezárásakor, úgy mint egy autónál. Esetleg növeld meg a riasztó hatékonyságát és egészítse ki szirénát villogó piros-kék színnel mintha a rendőr autó villogna. A hatás sokkal erősebb lesz.

Műszaki adatok

Az izzó

Kommunikáció: Z-Wave Plus S
Foglalat: E27 (normál izzó)
Tápfeszültség: 100-240V 50/60Hz
Készenléti fogyasztás: 0,45W
Méretei: 62 x 62 x 120 mm
Tömege: 179 g
Csomag mérete: 68 x 68 x 151 mm
Tömege: 225 g

Üzemi környezet

Üzemi hőmérséklet: 0 ° C -40 ° C (32 ° F – 104 ° F)
Tárolási hőmérséklet: -25 ° C – 70 ° C (-13 ° F – 158 ° F)
Működési páratartalom: 5% -95% nem kicsapódó

Frekvencia sávok

868,42 MHz (EU)
921,42 MHz (AU)
865,20 MHz (IN)
916,02 MHz (IS)
869,02 MHz (RU)
908,42 MHz (USA)

Szabványok

2006/95 / EC kisfeszültségű irányelv
89/336 / EGK irányelv az elektromágneses összeférhetőség irányelvének
1999/5 / EK R & TTE EK

Garancia: 1 év

Letöltések

store_logo_apple   store_logo_google 

myzipato_logo     << my zipato szerver

 

Zipato RGBW Bulb Data Sheet

Zipato RGBW Bulb User Manual v1.1(EN)